DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » DOMAĆI FILMOVI

 Checkout

Ruski Car
Ruski Car

Detaljnije 

Režija: čedomir Petrović

Uloge: Miodrag Petrović-čkalja Mira Banjac Milutin Butković Snežana NikšićLjiljana Stjepanović Branka Veselinović Marko Baćović Dušan Radović Bogosava Nikšić-Bijelić Vladan Živković

Žanr: TV drama

Trajanje: 88 min.

Aprilsko bombardovanje 1941. godine prekida nežnu vezu između dvoje mladih. četrdesetak godina kasnije oni se sada već kao penzioneri slučajno sreću. Simpatija se obnavlja. Oboje su slobodni ali imaju decu i unučad. U trenutku kada izgleda da će se sve dobro završiti porodice im okreću leđa... i tu počinje zaplet. Kritika: U početnom usporenom ali funkcionalnom delu ove povesti do izražaja je posebno došla kamera Milorada Glušice središni deo je imao neophodno dramsko ubrzanje završnica koja se ispostavila kao hepiend donela je veoma duhovitu ljupku i nežnu scenu u bračnom krevetu novovenčanog starog para. (Branka Otašević Politika 05.01.1994. god.)

Cena: 3.99 €

Saša
Saša

Detaljnije 

Režija: Radenko Ostojic

Uloge: Rade Markovic Dusica Zegarac Predrag Ceramilac Ratko Miletic

Žanr: Ratni

Trajanje: 80 min.

Drugi svetski rat. Nemci i njihovi saradnici terorisu oblast. Ali skoro svake noci jedan od njih biva ubijen. Na svakom ubijenom nalazi se redni broj i potpis Sasa. Neprijatelj ubija skrivenog ranjenog partizanskog borca verujuci da je to Sasa. Medjutim tajanstvena ubistva neprijateljskih vojnika se nastavljaju.

Cena: 3.99 €

Sabirni centar
Sabirni centar

Detaljnije 

Režija: Goran Marković

Uloge: Rade Marković, Bogdan Diklić, Anica Dobra, Dragan Nikolić, Bata Stojković, Olivera Marković, Branko Pleša, Radmila Živković, Taško Načić

Žanr: Drama

Trajanje: 95 min.

Godina proizvodnje: 1989.

Izdavač: Zmex

Stari arheolog pronalazi rimsku nadgrobnu ploču za kojom je tragao čitavog života. Ona pokriva prolaz s ovog na onaj svet. Pri pokušaju da je pomakne profesor doživljava srčani udar i ubrzo umire, ali samo za okolinu.

Cena: 3.99 €

Sablazan
Sablazan

Detaljnije 

Režija: Dragovan Jovanović

Uloge: Tatjana Bošković Mihailo Kostić Ljubivoje Tadić Mira Stupica Ljuba Tadić Predrag Laković

Žanr: Ratni

Trajanje: 82 min.

Bliži se kraj rata. Neiskusni golobradi mladić dobija zadatak da čuva uhapšenu esesovku sekretaricu i ljubavnicu nemačkog majora. Jednog dana usred ljubavne igre mladića i esesovke u zatvor ulazi komesar. Mladić ga udari i beži sa zatvorenicom. Započinje potera koju vode njegovi drugovi. Njih dvoje poput progonjenih zveri beže prema reci gde ih čeka spas. U ratnom haosu u bežanju desila se ljubav koja iz strasti prerasta u nežnost. Zabranjena ljubav će mladića dovesti pred puščane cevi njegovih drugova. Devojka će uspeti da se domogne reke i da iščezne u prvim zracima jutra.

Cena: 3.99 €

Salaš u malom ritu
Salaš u malom ritu

Detaljnije 

Režija: Branko Bauer

Uloge: Slavko Stimac Miodrag Radovanovic Pavle Vuisic Mica Tomic

Žanr: Ratni

Trajanje: 115 min.

Rat je stigao u zabaceno vojvodjansko selo. Nemci sprovode kroz selo grupu talaca i usput maltretiraju jednog decaka koji iz osvete zapali nemacko zito u pristanistu. Istragu vodi lukavi policajac iz grada koji zatvori sve muskarce i pocinje da strelja. Bistri seoski decak prerano shvativsi sve uzase rata pomaze partzanima da oslobode uhapsenike koji se sada listom prikljuce u pokret.

Cena: 3.99 €

SB zatvara krug
SB zatvara krug

Detaljnije 

Režija: Miomir Stamenković

Uloge: Slobodan Dimitrijević, Dragomir Felba, Milan Gutović, Dušica Žegarac, Rade Marković

Žanr: Triler

Trajanje: 87 min.

Godina proizvodnje: 1974.

Izdavač: Zmex

Akcija špijunskog centra iz inostranstva čiji je cilj diverzija na objekat od velikog značaja za jugoslovensku privredu. Služba bezbednosti uspeva da osujeti ovaj pokušaj.

Cena: 3.99 €

Sibirska lejdi Magbet
Sibirska lejdi Magbet

Detaljnije 

Režija: Andzej Vajda

Uloge: Olivera Marković Ljuba Tadić Kapitalina Erić Bojan Stupica Mile Lazarević Branka Petrić

Žanr: Drama

Trajanje: 88 min.

Klasična Sekspirovska priča prenesena u Carsku Rusiju. Katarina je obuzeta zemljoradnikom Sergejom. Tast otkriva aferu i Katarina uz pomoć ljubavnika ga truje. Muž se konačno vratio kući. Katarina ima fatalan plan takođe i za njega...

Cena: 3.99 €

Silom otac
Silom otac

Detaljnije 

Režija: Soja Jovanović

Uloge: Miodrag Petrović Čkalja, Dragutin Dobričanin, Bata Paskaljević, Mirjana Nikolić

Žanr: Komedija

Trajanje: 85 min.

Godina proizvodnje: 1969.

Izdavač: Zmex

Mladog pesnika Žarka goni policija zbog objavlji- vanja antirežimskih pesama. Mladić se sklanja kod svog školskog druga Dušana, ali je roditeljima predstavljen pod lažnim imenom njihovog školskog druga Vlajka Micića...

Cena: 3.99 €

Sinovci
Sinovci

Detaljnije 

Režija: Sinisa Kovacevic

Uloge: Petar Kralj Miodrag Krivokapic Ljiljana Blagojevic Vuk Kostic Kalina Kovacevic

Žanr: Drama

Trajanje: 150 min.

Svet mrtvih avantura svesti i preispitivanje savesti na putu do sudilišta kroz dijaloge OCA BRATA i SINA vodi folklornu priču o poreklu korenima nasleđu nerođenim i rođenim desetkovanim neprekidnim i nepotrebnim bojevima i ratovima.

Cena: 3.99 €

Sirota Marija
Sirota Marija

Detaljnije 

Režija: Dragoslav Lazić

Uloge: Milena Dravić Ljubiša Samardžić Mija Aleksić Živka Matić

Žanr: Komedija

Trajanje: 80 min.

Priča o moleru obesnom seoskom neženji i neukoj i bolešljivoj seljančici sa kojom živi u divljem braku. čitavo selo učestvuje u komičnim peripetijama koje nastaju zbog devojčine prevelike želje da se uda za molera što nije baš lako ostvariti jer on voli da se provodi po krčmama sa pevačicama. Najzad posle mnogo truda želja joj se ostvaruje.

Cena: 3.99 €

« Prethodna | ...20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 €
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.