DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » DOMAĆI FILMOVI

 Checkout

3 palme za 2 bitange i ribicu
3 palme za 2 bitange i ribicu

Detaljnije 

Režija : Radivoje Andric

Uloge: Srđan Žika Todorović Dubravka Mijatović Goran Radaković Milorad Mandić Mirjana Karanović Gorica Popović Nenad Jezdić

Žanr: komedija

Trajanje: 103 min Još neviđena inflacija od 313 miliona procenata mesečno je dovoljan razlog da se ne razmišlja o sutrašnjici. U svom tom ludilu kada se i kondomi peru i suše troje mladih ljudi pokušava da preživi.Načini preživljavanja su različiti. Lane je novinar ali prodaje slike u svom susedstvu. On na sve načine pokušava da izbegne vojnu policiju koja juri mlade regrute zbog rata u Bosni. Nadica "uzdiše" preko telefona za jednu od "Agencija za pratnju". Moma rođeni ratnik se vraća sa bojnog polja. Radi kao noćni čuvar u banci "Futura". U kleptomanskim vremenima jedino lopovi mogu da prežive.

Cena: 3.99 €

4 km. na sat
4 km. na sat

Detaljnije 

Režija: Velimir Stojanovic

Uloge: Zarko Mitrovic Jovisa Vojnovic Miodrag Petrovic-Ckalja Pavle Vuisic

Žanr: Komedija

Trajanje: 91 minut Ucmala palanacka sredina predratne Jugoslavije. Dva poslanicka kandidata bore se svim sredstvima za glasove. U filmu je prikazan zivot palanke odnosi njenih gradjana u jeku predizborne kampanje i djacka ljubav mladica i devojke ciji su roditelji politicki protivnici.

Cena: 3.99 €

Aleksa Dundić
Aleksa Dundić

Detaljnije 

Režija: Leonid Lukov

Uloge: Branko Pleša Tatjana Piljeckaja Milan Puzić Vladimir Trošin

Žanr: Ratna drama

Trajanje: 107 min.

Pod vođstvom mladog poručnika Alekse Dundića jugoslovenski dobrovoljački odred odbija da sarađuje sa vladom Kerenskog i pridružuje se Crvenoj armiji. Odred se proslavlja u bitkama a njegov vođa postaje legendarni komandant Buđonijeve konjičke divizije. Dundić gine smrću heroja u okršaju sa neprijateljima Revolucije.

Cena: 3.99 €

Anikina vremena
Anikina vremena

Detaljnije 

Režija: Vladimir Pogačić

Uloge: Milena Dapčević Bratislav Grbić Ljubinka Bobić Mirko Milisavljević Severin Bijelić

Žanr: Drama

Trajanje: 85 min.

Anika voli samo jednog čoveka koji noseći u sebi dubok kompleks nije u stanju da joj uzvrati ljubav. Upuštajući se u mnoge avanture Anika biva voljena ali ne uspeva i da zavoli. Njena tragična smrt ne prevazilazi logiku njenog života.

Cena: 3.99 €

Šešir profesora Koste Vujića
Šešir profesora Koste Vujića

Detaljnije 

Režija: Vladimir Andrić

Uloge: Pavle Vuisić, Voja Brajović, Josif Tatić, Goran Sultanović, Mihajlo Viktorović

Žanr: Drama

Trajanje: 81 min.

Godina proizvodnje: 1972.

Izdavač: Zmex

Priča o generaciji maturanata Prve muške gimnazije u Beogradu, krajem XIX veka, čiji je razredni starešina bio Kosta Vujić...

Cena: 3.99 €

Šesta brzina
Šesta brzina

Detaljnije 

Režija: Zdravko Šotra

Uloge: Zoran Radmilović Velimir (Bata) Živojinović Milena Dravić Mića Tomić Neda Arnerić

Žanr: Komedija

Trajanje: 90 min.

Učestvujući otvorena srca u odnosu sa mušterijama automehaničar Života doživljava razne zgode. Neke su smešne neke su tužne neke otkrivaju lepotu a neke ljudsku bedu. Na kraju se i sam zapetlja i ne bez gorčine pokušava da se izmeni nameravajući da postane kao njegov kolega preko puta koji se prilagodio današnjem vremenu: sa svakom strankom kratko i poslovno. Međutim ljudima koji dolaze kod njega potreban je takav kakav jeste.

Cena: 3.99 €

Široko je lišće
Široko je lišće

Detaljnije 

Režija: Petar Latinović

Uloge: Jadranka Selec Bekim Fehmiu Ivan Hajtl Mira Banjac Ljubiša Samardžić Žanr: Drama

Trajanje: 90 min.

Radnja se odvija 1943. godine i danas a u centru zbivanja je partizanska škola u Sremu. Mlada novinarka dobija zadatak da snimi reportažu o učesnicima narodno-oslobodilačkog rata iz ovog kraja. U sremskom selu sreće obične jednostavne ljude. Otkriva da se tu nalazila slobodna teritorija i partizanska škola. I otkriva da su svi jedinstveno delovali. Duboko preživljavajući sve te događaje mlada reporterka sazreva identifikujući se sa učesnicima revolucije.

Cena: 3.99 €

Šmeker
Šmeker

Detaljnije 

Režija: Zoran Amar

Uloge: Žarko Laušević, Dragan Maksimović,

Maja Mitić, Zoran Radmilović, Ratko Tankosić, Zoran Radmilović, Predrag Laković

Žanr: Drama

Trajanje: 100 min.

Godina proizvodnja: 1986.

Izdavač: Zmex

Pavle je izdanak generacije koja se formira na periferiji, u malim kućama sa velikim dvorištima. Životnu školu počinje da uči na ulicama i u kafanama...

Cena: 3.99 €

Špijun na štiklama
Špijun na štiklama

Detaljnije 

Režija: Milan Jelic

Uloge: Milan Gutovic Milena Dravic Mira Furlan Milan Strljic Boris Dvornik Velimir (Bata) Zivojinovic

Žanr: Komedija

Trajanje: 90 min.

Da bi se domogla ekskluzivnih snimaka poznatog inostranog pevaca Livadinka Kukuric direktor male diskografske firme salje svog sluzbenika Narcisa Zeca u veliku diskografsku kucu. Narcis se zaposljava kao cistacica Narcisa ali ubrzo postaje tehnicka sekretarica zahvaljujuci naklonosti direktora firme. Problemi pocinju kada direktor i njegova supruga otkriju da je Narcisa musko a lekarski nalaz otkriva da je u drugom stanju...

Cena: 3.99 €

Šta radiš večeras?
Šta radiš večeras?

Detaljnije 

Režija: Predrag Velinović/Ivan Markov/Janko Baljak

Uloge: Dragan Jovanović Nebojša Ljubičić Nikola Kojo Nenad Nenadović Predrag Tomanović Vesna Stanojević

Žanr: Drama (omnibus)

Trajanje: 86 min.

Priča I: Amsterdam Trojica mladića iz novobeogradskog bloka provode vreme družeći se. Posle završene srednje škole čekajući odlazak u vojsku pokušavaju da na brz i lak način dođu do novca. Njihovi snovi o lepšem i boljem životu ruše se (na komičan način) a njihovi životi će krenuti drugačijim putem. Priča II: Kravata obavezna Trojica mladića rade u skladištu knjiga. Majka jednog od njih radi u restoranu i pokušava tu da zaposli sina. U međuvremenu mladić upoznaje devojku iz susedstva. Veče pre odlaska na posao u restoranu mladić sa drugovima ide na zabavu na koju im ne daju da uđu jer su bez kravate. Bez pića i povoda odlučuju se na poduhvat. Mladić krade ključ od majke i njih trojica ulaze u zatvoren restoran... Priča III: Apsolutni sluh Dvoje mladih su godinama zajedno i stanuju u istoj zgradi sa roditeljima. On je diplomirani paleontolog bez posla a ona završava medicinu. U poslednje vreme se retko viđaju jer ona sprema zadnji ispit. Ona mu saopštava da je dobila posao u seoskom domu zdravlja i odlazi. Kako mu se ne javlja dva meseca kreće da je traži.

Cena: 3.99 €

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 €
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.