DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Kanzas Pacifik
Kanzas Pacifik

Detaljnije 

(Kansas Pacific)

Režija: Ray Nazarro

Uloge: Sterling Hayden, Eve Miller, Barton MacLane

Žanr: Vestern

Trajanje: 73 minuta

Godina proizvodnje: 1953. kolor

Oficir severnjačke vojske Džon Nelson, dobija zadatak da spreči sabotaže Kanzas pacifičke železnice, pred sam početak građanskog rata.

Cena: 149.00 din

Kanzas siti
Kanzas siti

Detaljnije 

(Kansas City)

Režija: Robert Altman

Uloge: Jennifer Jason Leigh Harry Belafonte Miranda Richardson

Žanr: Triler/Drama

Trajanje: 110 min.

Džonija, muža Blondi O'Hare, sitnog lopova je zarobio Seldom Sin i drži ga u Hej Hej Klubu. Blondi pravi očajnički plan da ga spase. Ona kidnapuje ženu moćnog političara u nameri da ga uceni kako bi on pokrenuo svoje moćne veze da oslobodi Džonija. Uprkos tome što je predizborna kampanja upravo u toku, on rizikuje i pokreće svoju političku mašineriju kako bi spasao i Džonija i svoju ženu.

Jedan od najboljih Altmanovih filmova, istražuje teme ljubavi, zločina, rasnih odnosa i politike u Kanzas Sitiju tridesetih godina. Izuzetna džez muzika filmu daje posebnu atmosferu.

Cena: 299.00 din

Kazanova
Kazanova

Detaljnije 

(Fellini's Casanova)

Režija: Federico Fellini

Uloge: Donald Sutherland, Tina Aumont, Cicely Browne

Trajanje: 155 minuta

Žanr: Drama/Biografski

Godina proizvodnje: 1976

Felinijeva obrada Kazanovinih memoara. Priča o najvećem italijanskom ljubavniku svih vremena, čoveku bez moralnih predrasuda, i društvu sedamnaestog veka u kome je živeo. Kazanovin svet, pun degenerika, čudaka i idiota, najbolje odslikava dekadenciju vremena.

Cena: 299.00 din

Klinac i ja
Klinac i ja

Detaljnije 

(The Kid & I)

Režija: Penelope Spheeris

Uloge: Tom Arnold, Linda Hamilton, Joe Mantegna

Žanr: Komedija

Trajanje: 93 min.

Izdavač: Key Art

Film zasnovan na istinitoj priči u kome igraju zvezde: Tom Arnold, Linda Hamilton, Henri Vinkler, Šenon Elizabet. Bil Vilijams je propali scenarista i glumac koji iznenada biva angažovan da napiše scenario po ugledu na film Istinite laži, filmu po kome je mnogo ranije postao poznat...

Cena: 149.00 din

Kradljivci bicikala
Kradljivci bicikala

Detaljnije 

(Ladri di biciclette)

Režija: Vitorio De Sica

Uloge: Lamberto Maggiorani, Enzo staiola, Lianella Carell, Gino Salamerenda

Žanr: Drama

Trajanje: 87 minuta

Siromašni Antonio dobio je posao, isporuka filmskih postera bioskopima. Ali posao je doveden u pitanje kada mu lopovi ukradu bicikl. Suviše siromašan da bi kupio novi, on i njegov sin se upuštaju u očajničku potragu za biciklom.
Film je snimljen 1948. na ulicama Rima i u atmosferi posleratne depresije i siromaštva i u njemu uglavnom nema profesionalnih glumaca. Film je dobio Oskara zbog svoje zapanjujuće snage i verodostojnosti.

Cena: 299.00 din

Kraljica
Kraljica

Detaljnije 

(The Queen)

Režija: Stephen Frears

Uloge: Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell

Žanr: Drama

Trajanje: 99 min.

Izdavač: Key Art

Pogled izbliza na dešavanja između Njenog Kraljevskog Veličanstva Elizabete II i britanskog premijera Tonija Blera, nakon pogibije Princeze Dajane. Kako postići kompromis između nečega što predstavlja privatnu tragediju za kraljevsku porodicu i rastućih zahteva javnosti za otvorenim iskazivanjem žalosti...

Cena: 250.00 din

Krvavi presto
Krvavi presto

Detaljnije 

(Kumonosu-jô)

Režija: Akira Kurosawa

Uloge: Toshirô Mifune, Isuzu Yamada, Takashi Shimura, Akira Kubo

Žanr: Darama

Trajanje: 110 min.

Adaptacija Šekspirovog Magbeta prilagođena atmosferi srednjevekovnog Japana. Posle velike vojne pobede, gospodari Vašizu i Miki su se izgubili u gustoj šumi...

Cena: 299.00 din

Leonardo (biografski)
Leonardo (biografski)

Detaljnije 

(Witness Genius)

Režija: Allan King

Uloge: Brent Carver David Felton Cedric Smith Tom Melissis Natascia Diaz

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min. Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Leonardo da Vinči (ital. Leonardo da Vinci, 15. april 1452 — 2. maj 1519) je bio italijanski renesansni arhitekta pronalazač inženjer vajar i slikar. Bio je opisan kao ideal "renesansnog čoveka" i kao univerzalni genije. Poznat je po svojim remek-delima kao što su Tajna večera i Mona Liza a njegovi izumi se danas koriste u modernoj tehnologiji iako nisu primenjivani u njegovo doba. Pomogao je razvoju anatomije astronomije i građevinarstva.

Cena: 149.00 din

List (biografski)
List (biografski)

Detaljnije 

(Witness Genius)

Režija: Richard Mozer

Uloge: Geordie Johnson Drew Jurecka Peter Keleghan Ida Carnevali

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min. Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Franc List (22. oktobar 1811. - 31. jul 1886., mađ. Liszt Ferenc) mađarski pijanista najveći među pijanistima svog vremena. On je umeće sviranja na klaviru podigao na onaj nivo koji je Paganini ostvario na violini. Poput drugih pijanista svog vremena na koncertima imao je običaj da improvizuje varijacione forme koja se baziraju na popularnim temama raznih operskih i simfonijskih dela ali i narodnih pesama. Međutim mnogo veći značaj ima njegovo originalno stvaralaštvo: ciklusi minijatura etide Mađarske rapsodije i brojne druge kompozicije.

Cena: 149.00 din

Liverpulov golman
Liverpulov golman

Detaljnije 

(Kepeer’n ti Liverpool)

Režija: Arild Andresen

Uloge: Asle van der Hagen, Susanne Boucher, Andrine Sæther, Fridtjov Såheim

Žanr: Komedija

Trajanje: 84 min.

Godina proizvodnje: 2010./Norveška

Jo je izuzetno inteligentan dečak i odličan učenik, ali u uzrastu u kome je sve tema takmičenja, to nije dovoljno da bi postao “glavni” u društvu. Fudbal je osnovni način dokazivanja, a on ga baš i ne voli i preko volje odlazi na treninge. Sve što može da postigne je da bude golman...rezervni.

Cena: 299.00 din

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.