DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Žene sa šestog sprata
Žene sa šestog sprata

Detaljnije 

(Les femmes du 6ème étage)

Režija: Phillippe Le Guay

Uloge: Fabrice Luchini, Sandrine Kimberlain, Carmen Maura, Natalia Verbeke

Žanr: Drama/Komedija

Trajanje: 104 min.

Godina proizvodnje: 2011./Francuska

Pariz, rane šezdesete. Žan-Luj je ozbiljan ali napet berzanski broker, oženjen Suzanom, krutom ženom svesnom svoje klase, i otac dvojice arogantnih tinejdžera. On živi stabilnim ali dosadnim životom. Sve dok mu spletom čudnih okolnosti, Mari, šarmantna nova kućna pomoćnica ne otkrije jedan novi svet – odeljak za poslugu na šestom spratu zgrade u kojoj Žan–Luj i živi i čiji je vlasnik.

Cena: 299.00 din

Čistači cipela
Čistači cipela

Detaljnije 

(Sciuscià)

Režija: Vittorio De Sica

Uloge: Franco Interlenghi, Rinaldo Smordoni, Annielo Mele, Bruno Ortenzi, Emilio Cigoli

Žanr: Drama

Trajanje: 86 min.

Prvi posleratni film Vitorija De Sike i obavezno štivo italijanskog neo-realizma...

Cena: 299.00 din

Čovek iz klana
Čovek iz klana

Detaljnije 

(The Klansman)

Režija: Terence Young

Uloge: Lee Marvin Richard Burton Cameron Mitchell Lola Falana Luciana Paluzzi

Žanr: Vestern

Trajanje: 100 min. Radnja filma se odvija u Alabami okrug Atoka neposredno posle vrhunca aktivnosti Pokreta za ljudska prava. Većina belog stanovništva ne podržava aktivnosti Pokreta i spremni su na napade silovanja pa i ubistva crnaca da bi iskazali svoje neslaganje. Rasna netrpeljivost je na vrhuncu. Šerif Baskomb pokušava da održi mir u gradu i da spreči zločine pripadnika Kju Kluks Klana a gradonačelnik Hardi lokalni gazda zagovara uterivanje straha crncima u kosti da bi i dalje imao jeftinu radnu snagu koja ne sme da trazi veća prava za sebe. Jedne noći je jednu belu ženu silovao navodno crnac što dovodi do ubistva jednog mladog crnca. Bitka se rasplamsava na obe strane.

Cena: 149.00 din

Čovek sa zlatnom rukom
Čovek sa zlatnom rukom

Detaljnije 

(The Man with the Golden Arm)

Režija: Otto Preminger

Uloge: Frank Sinatra, Kim Novak

Žanr: Kriminalistički

Trajanje: 119 minuta

Godina proizvodnje: 1955. c/b

Frenki Mašin se vraća sa lečenja i odvikavanja od droge sa novim nadama i ambicijama za novu karijeru. Odlučan je da postane bubnjar ali njegova žena, bivši poslodavac i njegov bivši diler, imaju druge planove za njega. Frenk Sinatra je za ulogu čoveka čija nesposobnost da raskrsti sa prošlošću može da uništi njegovu budućnost, bio nominovan za Oskara.

Cena: 149.00 din

Čovek za vešanje
Čovek za vešanje

Detaljnije 

(The hanged man)

Režija: Michael Caffey

Uloge: Steve Forrest Cameron Mitchell Sharon Acker Dean Jagger Will Geer Brendon Boone

Žanr: Vestern

Cena: 149.00 din

Čudnije od raja
Čudnije od raja

Detaljnije 

(Stranger then Paradise)

Režija: Jim Jarmusch

Uloge: Richard Edson, John Lurie, Eszter Balint

Žanr: Komedija

Trajanje: 89 min.

Dobitnik nagrade za najbolju kameru na Kanskom festivalu 1984. god., Džarmušova avangardna crna komedija Čudnije od raja otvorila je Džimu Džarmušu put ka jednoj uspešnoj karijeri i donela mu priznanje od strane kritičara kao jednom od najinventivnijih i najkreativnijih filmadžija tog vremena. Čudnije od raja je priča o samospoznaji jedne izgubljene generacije i, po Njujork Tajmsu, ovo je jedno od najoriginalnijih i najčudnijih ostvarenja američke nezavisne produkcije...

Cena: 299.00 din

Bah
Bah

Detaljnije 

(Witness Genius – Bach)

Režija: Stuart Gillard

Uloge: Ted Dykstra Kyle Labine Ian D. Clark Rosemary Dunsmore

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Johan Sebastijan Bah (Eisenak 21.3. 1685. - Leipzig 28.7. 1750.) bio je nemacki kompozitor i orguljas baroknog perioda i smatra se jednim od najboljih kompozitora svih vremena. Bah je pripadao jednoj od najuspesnijih muzickih porodica u istoriji. Tokom 200 godina porodica je proizvela desetine vaznih muzicara i kompozitora.

Cena: 149.00 din

Banka/Don Kihot
Banka/Don Kihot

Detaljnije 

(The Bank/ El Caballero Don Quijote)

Režija: Robrt Connolly

Uloge: Anthony LaPaglia David Wenham

Žanr: Triler

Trajanje: 98 min.Dzim Dojl je matematicar genije koji radi na fraktalnoj teoriji trazeci formulu koja moze da predvidi buduce krahove na berzi. Potencijal koji je sadrzan u Dzimovom softveru rasplinjuje mastu i pohlepu Sajmona OzRajlija menadzera Centarbanke koji se nalazi u nemilosti upravnog odbora. Nudeci Dzimu neogranicen priliv novca opremu i pristup glavnoj mrezi kompjutera OzRajli ga namamljuje da radi za Centarbanku. Ili da li je bas tako? Napet triler do samog klimaktickog kraja i sasvim neocekivanog preokreta.

Režija: Manuel Gutierrez Aragona

Uloge: Juan Luis Galiardo Carlos Iglesias Jose Luis Torrijos Victor Clavijo

Žanr: Komedija

Trajanje: 119 min. Ovaj film je baziran na realnim istorijskim cinjenicama koje se uglavnom poklapaju sa Servantesovom zivotnom mastom i verno prati tekst i duh knjige u meri u kojoj je to moguce. Inspirisan je kompleksnoscu pisanog dela a ne samim likovima. To je topla romanticna prica u kojoj je Don Kihotovo ludilo ispunjeno humorom i emocijama i predstavlja portret dva sveta kao i knjiga. Stvarni svet konjanika vojvoda slugu i gospodara i magicni svet Don Kihota: svet Belog Meseca svet ogledala carobnjaka demona i pazeva.

Cena: 149.00 din

Berberin
Berberin

Detaljnije 

(The Barber)

Režija: Michael Bafaro

Uloge: Malcolm McDowell Jeremy Ratchford

Žanr: Triler

Trajanje: 90 min. Kako se 24-casovna tama navlaci na mali grad Revelstok na Aljasci lokalni berberin prepoznaje znake dolazece zime. I dok krati kosu Serifu Korganu cuje da je pronadjeno telo lokalne devojke koju je on ubio i nadao se da je niko nece pronaci pre proleca. U igri macke i miSa koja sledi pratimo poteru za serijskim ubicom u sumornom gradicu u kome je jedini cilj preziveti joS jednu zimu.

Cena: 149.00 din

Bes u zoru
Bes u zoru

Detaljnije 

(Rage at Dawn)

Režija: Tim Whelan

Uloge: Randolph Scott, Forrest Tucker, Mala Powers

Žanr: Vestern

Trajanje: 87 minuta

Godina proizvodnje: 1955. kolor

Randolf Skot, velikan vestern filmova, igra vladinog agenta koji ima izuzetno težak zadatak da uhvati ozloglašenu braću Rino.

Cena: 149.00 din

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.