DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Tesa
Tesa

Detaljnije 

(Tess)

Režija: Roman Polanski

Uloge: Nastassja Kinski, Leigh Lawson, Peter Firth

Žanr: Drama

Trajanje: 190 min.

Mlada i lepa Tess (Kinski), tek što je našla posao na farmi Urberille, zapala je za oko bogatom nasledniku Aleku (Leigh Lawson). Iako se protivila vezi sa njim, on je ipak zavodi. Tess ostaje u drugom stanju, a on je napušta.
Kada je rodila dete koje ubrzo umire, ona se zaljubljuje u Endžela (Peter Firth) koji ne zna za njenu prošlost. Ona mu se poverava prve bračne noći i on je, saznavši istinu, ostavlja bez drugog izbora, nego da se vrati Aleku...

Cena: 299.00 din

Tihi Amerikanac
Tihi Amerikanac

Detaljnije 

(The Quiet American)

Režija : Phillip Noyce

Uloge: Michael Caine Brendan Fraser Do Thi Hai Yen Rade Serbedzija

Žanr: drama

Trajanje: 101 min Sajgon 1952. Predivni egzoticni i misteriozni grad uhvacen u zagrljaj vijetnamskog rata za oslobadjanje od francuskog kolonijalnog statusa. Pridoslica Alden Pyle (Brendan Fraser) americki idealista koji radi pri ekipi medicinske pomoci sprijateljuje se sa dopisnikom London Tajmsa Tomasom Faulerom (Michael Caine).Kada Fauler upozna Aldena sa svojom prelepom mladom vijetnamskom ljubavnicom Fuong njih troje su uvuceni u iskusenje strasnog ljubavnog trougla koji vodi do serije sokantnih otkrica i konacno do ubistva. Nista i niko nije ono za sta se predstavlja u ovoj snaznoj adaptaciji klasicnog romana Grejema Grina prorocanskoj prici o ljubavi izdaji ubistvu i korenima.

Cena: 149.00 din

Tomi
Tomi

Detaljnije 

(Tommy)

Režija: Ken Russell

Uloge: Oliver Reed Ann Margret Roger Daltrey Elton John Eric Clapton John Entwistle

Žanr: Rok opera

Trajanje: 111 min.

Ekranizacija rok opere grupe Who koja je na vrhuncu slave uspela da okupi brojnu ekipu slavnih glumaca i muzičara i da pod režiserskim vodstvom Kena Rasela napravi nezaboravno delo definitivno svedočanstvo pop kulture sedamdesetih. Film je bio daleko ispred svog vremena i danas posle 33 godine i dalje deluje sveže.

Cena: 299.00 din

Tri boje: BELO
Tri boje: BELO

Detaljnije 

(Three Colours: White)

Režija: Krzysztof Kieslowski

Uloge: Zbigniew Zamachowski, Julie Delpy, Janusz Gajos

Žanr: Drama

Trajanje: 91 min.

- Pobednik Berlinskog Festivala
Drugi film iz trilogije Kišlovskog koja se bavi savremenim francuskim društvom kroz nacionalni moto: sloboda, jednakost, bratstvo. Belo, dakle jednakost, se bavi destruktivnom dinamikom odnosa baziranog na velikoj neravnopravnosti.
Karolj je Poljak, frizer u Parizu. Šljampave cipele i čaplinovski hod. Bednik, rekli bi. Nasuprot njemu - Dominika. Parižanka kakvu je vidi poljski režiser. Visoke potpetice, krzno... ženstvena i gotovo histerična. Ona traži razvod jer brak nije „konzumiran“...

Cena: 399.00 din

Tri boje: CRVENO
Tri boje: CRVENO

Detaljnije 

(Three Colours: Red)

Režija: Krzysztof Kieslowski

Uloge: Irene Jacob, Jean - Louis Trintignant, Frederique Feder

Žanr: Ljubavna drama

Trajanje: 99 min.

- Tri nominacije za nagradu Oskar
Valentina, studentkinja i manekenka, igrom slučaja upoznaje čoveka koga jednostvano zovu - Sudija. On je penzioner, zatvoren, pomalo cinik, koji je kroz svoju profesiju sagledao najružniju stranu čovečanstva. Iz puke radoznalosti prisluškuje telefone svojih suseda, prodavaca pa čak i meteorološku službu. Drži se po strani od života drugih ljudi, pomno osluškujući i posmatrajući, sve dok ga seksualno zlostavljanje 12-godišnje devojčice ne dovede u moralnu dilemu. Iskupljenje stiže kao ispovest, ali ne svešteniku, već policiji. Vremenom postaje sposoban da spase nevine, pošto upozna Valentinu...

Cena: 399.00 din

Tristana
Tristana

Detaljnije 

(Tristana)

Režija: Luis Bunuel

Uloge: Catherine Deneuve, Fernando Rey, Franko Nero, Lola Gaos

Žanr: Drama

Trajanje: 94 min.

Toledo, 1930. godina, devojka koja je upravo postala siroče, data je na staranje ostarelom, propalom aristokrati i zakletom ateisti, Don Lopeu. Naivna i poslušna devojka ubrzo postaje njegova ljubavnica, ali kada sretne privlačnog, mladog, ali neinspirativnog Horacija, moć prelazi iz ruke u ruku i Tristana postaje ogorčena kada se njena sudbina surovo poigra sa njom.
Klasični film sa sjajnom glumačkom ekipom i predivnom fotografijom, Tristana je uvrnuta i opsesivna studija seksualne politike i prirode slobode. Ovo je ujedno i poslednji Bunjuelov film koji je snimio u Španiji.

Cena: 299.00 din

U smiraj dana
U smiraj dana

Detaljnije 

(The Sundowners)

Režija: George Templeton

Uloge: Robert Preston Robert Sterling Chill Wills Cathy Dowus

Žanr: Vestern

Trajanje: 82 min. Kompaktan vestern prati dva brata koji se nalaze na suprotnim stranama zakona. Robert Sterling u filmu glumi negativca. Zaplet počinje kada sin njegovog brata upada u unakrsnu vatru koju je izazvao Sterling...

Cena: 149.00 din

Užasno srećan
Užasno srećan

Detaljnije 

(Frygtelig lykkelig)

Režija: Henrik Ruben Genz

Uloge: Jakob Cedergren, Kim Bodnia, Lars Brygmann

Žanr: Triler

Trajanje: 90 minuta

Godina proizvodnje: 2008./Danska

Danski triler noire, delimično je baziran na istinitim događajima. Policijski inspektor Robert je poslat iz Kopenhagena u malo selo gde će biti šef lokalne policijske stanice. Ubrzo shvata da meštani imaju svoj sopstveni set pravila i zakona i da nisu spremni da prihvate spoljne uticaje na njihova ustaljena pravila. I pored toga što u početku pokušava da se drži zakona, uskoro Robert postaje duboko upleten u lokalnu mrežu prevara i korupcije...

Cena: 299.00 din

Ubica Jing Ke
Ubica Jing Ke

Detaljnije 

(Assassinator Jingke)

Ražija:

Uloge:

Žanr: Istorijska drama

Trajanje: 100 min.

Jink Ke najpoznatiji atentator u kineskoj istoriji bio je covek pun kontradikcija. U detinjstvu pobegao je iz kraljevine Zao slabe drzave koja je ocekivala napad kraljevine Kin. Odrastao je sa dedom i najbolji prijatelji su mu bili Fan Juki i lepa devojcica Je Siahu.Fan je rodjen u kraljevini Kin. Kasnije se pridruzio Kin armiji i postao cuveni general. Ali zbog sazaljenja prema obicnom narodu napuSta vojsku i pridruzuje se princu kraljevine Jan. Je umorna od lutanja i gladovanja udaje se za bogatog lokalnog plemica a Jing Ke se prikljucuje organizaciji atentatora i dobija zadatak da ubije kralja drzave Kin.

Cena: 149.00 din

Ucenjena pravda
Ucenjena pravda

Detaljnije 

(Judicial Indiscretion)

Ražija: George Mendeluk

Uloge: Anne Archer Michael Shanks

Žanr: Triler

Trajanje: 88 min.

Monika Baret (Anne Archer) je cenjena kao sudija udovica sa cerkom u kasnim dvadesetim godinama. Nakon Sto je nominovana za sudiju americkog vrhovnog suda srece Dzeka Salivena koji se po sopstvenim recima povremeno bavi pisanjem. Istina je daleko od toga i svakako zastraSujuca. Kriminalac i psihopata Dzek pretvara Monikin davno prizeljkivani odmor u koSmar. Monika mora da donese teSku odluku da pritaji incident ili da preuzme veliki rizik prijavljujuci ga a da pritom i pouzdano utvrdi da li je sve posledica neracionalnog ponaSanja jednog psihopate ili sve ima i skrivenu politicku pozadinu.

Cena: 149.00 din

« Prethodna | ...20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.