DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Američki Sion
Američki Sion

Detaljnije 

(The Work and the Glory: American Zion)

Režija: Sterling Van Wagenen

Uloge: Eric Johnson Sam Hennings Brenda Strong Alexander Carroll

Žanr: Drama

Trajanje: 100 min.

Drugi deo sage o porodici Stid koji istorijski verno prati seobu Mormona na zapad. Porodica je podeljena razlicitim shvatanjima ove verske ideologije i bori se da ostane na okupu uprkos svojim razlicitostima.

Cena: 149.00 din

Ana Karenjina
Ana Karenjina

Detaljnije 

(Anna Karenina)

Režija: Julien Duvivier

Uloge: Vivian Leigh Kieron Moore Ralph Richardson Hugh Dempster

Trajanje: 111 min.

Žanr: Drama Ekranizacija Tolstojeve tragicne ljubavne price sa Vivijen Li (Vivien Leigh) u ulozi udate Ruskinje ludo zaljubljene u jednog oficira. Prica o ovoj nedozvoljenoj ljubavi slikovito je prikazana kroz sjajnu glumu Vivijen Li koja ovaj film nosi na svojim plecima.

Cena: 149.00 din

Anđela
Anđela

Detaljnije 

(Angel-A)

Režija: Luc Besson

Uloge: Jeml Bebbouze, Rie Rasmussen

Žanr: Komedija

Trajanje: 87 min.

Izdavač: Key Art

Sitni kriminalac Andre (Jamel Debbouze) došao je do zida. Sa prevelikim dugom lokalnom gangsteru i bez ičije pomoći, on odlučuje da se baci u Senu. Upravo kad je nameravao da ostvari svoj naum, neko ga je preduhitrio. On zaranja i spasava Anđelu (Rie Rasmussen), predivnu, izvajanu i misterioznu ženu. Kad izađu iz vode, njih dvoje se udružuju i kreću u avanturu ulicama Pariza, sa ciljem da izvuku Andrea iz nevolje u kojoj se našao...

Cena: 250.00 din

Anđeo uništenja
Anđeo uništenja

Detaljnije 

(El ángel exterminador)

Režija: Luis Buñuel

Uloge: Silvia Pinal, Enrique Rambal, Claudio Brook, José Baviera, Augusto Benedico

Žanr: Drama

Trajanje: 90 min.

Posle bogate večere, gosti su ustanovili da ne mogu da napuste sobu ... i u toku sledećih nekoliko dana, sve maske padaju, otkrivajući sav egoizam, sebičnost i trulež...

Cena: 299.00 din

Đani i žene
Đani i žene

Detaljnije 

(Gianni e le donne)

Režija: Gianni Di Gregorio

Uloge: Gianni Di Gregorio Valeria De Franciscis Alfonso Santagata Elisabetta Piccolomini Valeria Cavalli

Žanr: Komedija

Trajanje: 86 min.

Film u tradiciji klasičnih italijanskih komedija. Posle velikog uspeha svog prvog filma “Pranzo di ferragosto” koga je snimio u pedesetdevetoj godini, Di Gregorio u ovom filmu nastavlja svoju autobiografsku priču o odrastanju, za sve uzraste.

Cena: 399.00 din

Đavolova kičma
Đavolova kičma

Detaljnije 

(The devil`s backbone)

Režija: Guillermo Del Toro

Uloge: Duardo Noriega Marisa Parades Federico Luppi Fernando Tielve

Žanr: Horor

Trajanje: 100 min. Španija je rastzana građanskim ratom. U dvorištu sirotišta Santa Lucia je velika neaktivirana bomba. Sirotište vode obogaljena upravnica Karmen i tajanstveni profesor Kares. Dvanaestogodišnji Karlos novi štićenik doma nailazi u sirotištu na neprijateljstvo i nasilje. Ali u mračnim hodnicima čekaju ga mnogo veći užasi: duh dečaka okrutno ubijenog u noći kada je pala bomba koji traži Karlosa da izvši strašnu osvetu...

Cena: 149.00 din

Šangajsko iznenađenje
Šangajsko iznenađenje

Detaljnije 

(Shanghai surprise)

Režija: Jim Goddard

Uloge: Sean Penn, Madonna, Paul Freeman

Trajanje: 97 minuta

Žanr: Avanturistički

Godina proizvodnje: 1986

Glendon Vesi je lovac na blago koji traži put ka brzom bogatstvu u Kini. Glorija Tetlok je misionarka u potrazi za lekom od opijuma za njene pacijente. Sudbina ih udružuje u haotičnoj, egzotičnoj i romantičnoj poteri za ukradenim draguljima zbog koje su im životi konstantno ugroženi. Ali oni su u stanju da se odupru i najvećim lopovima i švercerima u Šangaju.

Cena: 299.00 din

Štraus (biografski)
Štraus (biografski)

Detaljnije 

(Witness Genius)

Režija: Kit Hood

Uloge: Michael Riley Derek Senft Kate Trotter Jill Frappier Peter James Haworth Julian Richings Hamish Mcewan Glen Peloso

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Život i delo nekih od najvećih svetskih genija, viđeni očima dece. Višestruko nagrađivana serija rađena za HBO USA, snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnštajna ili Da Vinčija, priče nas vode kroz vekove, i svaka odslikava socijalne uslove i naučna i umetnička dostignuća vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su živeli Edison, Ajnštajn, Leonardo Da Vinči, Marija Kiri, Bah, Betoven, Goya, i mnogi drugi naučnici i umetnici, sa opšteprihvaćenim statusom genija u domenu svog stvaralaštva. Višestruko nagrađivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada)

Johan Štraus (nem. Strauss Johann 25. oktobar 1825-3. jun 1899 Beč), je čuveni austrijski kompozitor, dirigent i violinista. Sin Johana Štrausa (starijeg), bio je proslavljeni "kralj valcera". Komponovao je 168 valcera, 117 polki i niz četvorki, marševa, mazurki, galopa i 16 opereta. Klasični bečki valcer umetnički je usavršio i podigao ga na nivo koncertne orkestarske muzike. Svojom raspevanom i prijemčivom melodikom njegovi su valceri osvojili svet i ostali popularni više od jednog veka, a naročito "Na lepom plavom Dunavu", "Priče iz Bečke šume", "Bečka krv", "Jutarnje novine", "Prolećni zvuci", "Carski valcer", "Picikato-polka", "Trič-trač polka".

Cena: 149.00 din

Žena iz senke
Žena iz senke

Detaljnije 

(The Operater)

Režija: Jon Dichter

Uloge: Michael Laurence Jacqueline Kim (Volcano) Stephen Tobolowsky (Groundhog day)

Žanr: Psiho triler

Trajanje: 102 min. Gari Vilan je uspeSni krivicni advokat u Dalasu koji radi na najvecem slucaju u karijeri. Poseduje sve divnu i zaljubljenu zenu lepu kucu ekstravagantan auto i karijeru u usponu. Gari je olicenje americkog sna osim prilicnog broja prijateljica dugova i kockarskih navika. Sve se iz osnova menja kada u sred jednog loSeg dana dobije pogreSan telefonski broj od asistenta i sve svoje frustracije istrese na operaterku na telefonskoj centrali. Ova tajanstvena zena iz senke pokrece slatku osvetu koristeci svoj otvoren pristup informacijama i tehnologiji koja ce preokrenuti Garijev zivot. Kada operaterka uhvati Garija sa spuStenim pantalonama on pocinje da uvidja golu istinu o svom zivotu.

Cena: 149.00 din

Žena je čudo
Žena je čudo

Detaljnije 

(A woman’s a helluva thing)

Režija: Karen Leigh Hopkins

Uloge: Angus Macfadyen Penelope Ann Miller Ann Margaret

Žanr: Komedija

Trajanje: 88 min. Privlačan šarmantan i briljantan Hjuston Bleket (Angus Mekfejden) uživa u ženama za doručak ručak i večeru. Bukvalno! Kao osnivač i vlasnik izdavačke kuće izdaje veoma popularan časopis A Man`s World nešto između Eskvajera i Plejboja sa filozofijom po kojoj Hjuston živi: žene i muškarci su zaboravili ko su i šta su i zadatak «A Man's Worlda» je da im to razjasni.

Cena: 149.00 din

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.