DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout
Boogie Woogie
Boogie Woogie

Režija: Duncan Ward

Uloge: Gillian Anderson, Alan Cumming, Heather Graham

Žanr: Drama / Komedija

Trajanje: 94 min.

Godina proizvodnje: 2009. / UK

U londonskom svetu savremene umetnosti, svako ima svoju aktivnost. Art Spindl vodi vrhunsku galeriju, nadajući se da će preslikati Mondrijana i zaraditi milione. Bet, jedna od njegovih asistentkinja, u vezi je sa njegovim najgramzivijem klijentom, Bobom. Bet želi da joj Bob otvori sopstvenu galeriju, kako bi mu pomogla da, iza Artovih leđa, dođe do Mondrijana.
Bobova supruga Džin baca oko na mladog konceptualnog umetnika Džoa koji gaji požudu prema Artovoj novoj asistentkinji Pejdž. U međuvremenu, deklarisana lezbejka, snimateljka Elen, krči svoj put preko prijatelja i ljubavnica, u nameri da svog agenta gurne pod autobus i tako dođe do svoje prilike. A Mondrijan? Nema časti među lopovima.
Boogie Woogie je komedija manira, njeni likovi proždiru jedni druge u malom svetu u kome se vrti veliki novac. Smeštena u pozadini savremenog Londona i međunarodne umetničke scene, ona baca pogled na apetite i moral nekih glavnih igrača. Dileri, kolekcionari, umetnici... nadmeću se jedni sa drugima u svetu u kome je linija između uspeha i propasti vrlo tanka.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 399.00 din
Naslov u pripremi

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.