DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » CRTANI FILMOVI

 Checkout
Veseli Božić 2 - DVD BOX SET
Veseli Božić 2 - DVD BOX SET

Žanr: Crtani film

DVD box set sadrži 3 DVD-a

Disk 1:
– Božićna pesma

Badnje je veće u Londonu i svi se užurbano spremaju za praznične svečanosti svi sem bedne stare cicije Ibenizera Skrudza. On svakoga mrzi pogotovo decu i veruje da je Božić kojestarija. Ali ovog Božića doći će mu u posetu duhovi Božićne proslosti Božićne sadasnjosti i Božićne buducnosti. Oni su ga preplašili da bi promenio svoje mišljenje i Skrudz otkriva pravo značenje Božića proslavljajući ga sa Bobom Krecitom Tajni Timom i njihovom porodicom. Ova verzija veoma popularne priče Čarlsa Dikensa u kojoj likove glume životinje prepričana je u izuzetnoj CGI animaciji i suđeno joj je da postane omiljena u nadolazećim godinama.

Disk 2:
- Prvi sneg

Priča o pačetu sa velikim problemom. Zbog nezgode koju je imao sa mlaznim avionom, pače Joca je propustilo godišnju selidbu na jug, i moralo je samo da se suoči sa zimom. Sprijateljivši se sa Miškom i uz njegovu pomoć, Joca je naučio lekcije iz preživljavanja, i što je najvažnije, vrednost prijateljstva.

Disk 3:
- Božić dinosaurusa

Osmogodišnji Džejson je lud za dinosaurusima. Sve što želi za Božić je super moderna robotizovana igračka »Dino-bot«.Nestrpljiv da sazna šta se nalazi u kutijamasa poklonima otvara jednu i u njoj nalazi jaje dinosaurusa. Kako dosadno...sve dok jaje ne napukne i iz njega izadje mali pterodaktil.Džejson mu daje ime «Spot» i krije ga u svojoj spavaćojsobi. Ali dinosaurus raste zapanjujućom brzinom i problemi poćinju Džejson shvata da će morati da mu pronadje veći dom.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 199.00 din

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.