DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » CRTANI FILMOVI

 Checkout
Debeli Albert – Praznične avanture - DVD BOX SET
Debeli Albert – Praznične avanture - DVD BOX SET

Žanr: Crtani film

DVD box set sadrži 3 DVD-a

Disk 1:
– Uskršnji specijal

Debeli Albert i Kozbijevi klinci su ponovo sa nama...u potrazi za Uskršnjim jajima. Pridružite se Debelom Albertu, Rudiju, otkačenom Haroldu, Mašmautu, Donaldu, i ostatku družine, u proslavi Uskrsa na način samo njima svojstven. Oni će pevati, veseliti se i udruženi krenuti u susret ovom istorijskom prazniku.

Disk 2:
- Božićni specijal

Debeli Albert i njegovo društvo spremaju specijalni božićni program kojim bi obradovali svoje prijatelje i komšije. Ali nisu računali na zlovolju gospodina Tajrona koji je odlučio da sruši njihov klub koji oni koriste na njegovom placu i time doveo u pitanje celu akciju. U opasnosti je i porodica u nevolji kojoj su Albert i društvo ponudili sklonište. Debeli Albert mora da upotrebi veliku volju i mudrost da bi odobrovoljio gospodina Tajrona da u duhu sloge i zajedništva koje Božić nosi i promeni svoju odluku.

Disk 3:
- Noć veštica

Animirana verzija jednog od najpopularnijih TV serijala svih vremena Kozbi šou u kome Debeli Albert Donald Rudi Deveri i ostalo društvo smišljaju kako da tradicionalnim smicalicama u Noći veštica preplaše što više svojih komšija. Posebno su se namerili na gospođu Bejkvel ali čeka ih prijatno iznenađenje...

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 199.00 din

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.