DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » CRTANI FILMOVI

 Checkout
Action Man 1
Action Man 1

Žanr: Crtani film

Trajanje: 4 x 21 min.

Action Man u epizodama:

- Dolazimo u miru

Dr. Markus je izumeo anti – gravitacioni uređaj. Dr. X mu ga otima i pod maskom vanzemaljca traži predaju Zemljana. Dr. Markus sve ispriča Action Man-u. Sekretar Noris ide do Dr. X-a kako bi mu skrenuo pažnju sa akcije Action Man- a.

- Ne možeš se ponovo vratiti kući

Dr. X je "probio" najviši stepen sigurnosti Svetske agencije za informisanje. Počeo je da briše Action Man-ov lični tajni dosije. Namerava da se domogne računarskih signala iz Postaje i da je uništi svojim novim plazmičkim topom.

- Pukotina propasti

Služeći se lažima, Dr.X uspeva da postane predsednik ostrva i zemlje Vulkanije. Dobija poverenje lokalnog stanovništva, pa to poverenje želi da iskoristi za ispunjavanje zlih ciljeva. Action man pokušava da pred ostatkom sveta ispravi nepravdu i razotkrije zle namere Dr.X-a.

- Sajber vojnik

Posle odbrane titule Svetskog prvaka u borilačkim veštinama, Ursula, bliska saradnica Dr. X-a, moli Action Man-a za pomoć. Ona zauzvrat nudi tajne podatke o bazi Dr. X-a. Međutim, ti podaci su potpuno netačni, a Action Man će se naći u klopci. Dodatni problem je i kompjuterski virus, kojeg podmeće dr. X.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 149.00 din

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti
 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.