DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Mone
Mone

Detaljnije 

(Witness Genius – Monet: Shadow and Light)

Režija: David Devine

Uloge: Stuart Hughes Trevor Blumas Maggie Huculak Richard Clarkin

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Klod Mone (fr. Claude Monet, 14. novembar 1840. — 5. decembar 1926) je bio najdosledniji impresionisticki slikar. Impresionizam je dobio ime po njegovoj slici „Impresija radjanje sunca“

Cena: 7.99 KM

Muškarača
Muškarača

Detaljnije 

(Tomboy)

Režija: Céline Sciamma

Uloge: Zoe Heran Malonn Lévanna Jeanne Disson Sophie Cattani Mathieu Demy

Žanr: Drama

Trajanje: 79 min.

Laura se doseljava u novi kraj sa roditeljima i mlađom šestogodišnjom sestrom. Za nekoliko nedelja, poći će u novu školu, ali do tada, leto provodi čuvajući svoju sestru i družeći se sa ostalom decom koja žive u blokovima. Jedini problem je što je Laura svom novom društvu rekla da je dečak i da se zove Mikael.

Cena: 7.99 KM

Najamnik
Najamnik

Detaljnije 

(Hired Hand)

Režija: Peter Fonda

Uloge: Peter Fonda, Warren Oates, Verna Bloom, Robert Pratt, Severn Darden, Larry Hagman

Žanr: vestern

Trajanje: 90 min.

Hari Kolings se vraća kući svojoj porodici, posle lutanja sa prijateljem Arčom. Njegova žena, koja je digla ruke od njega, nevoljno mu dozvoljava da ostane. Ali kad joj se učini da bi sve moglo možda i dobro da se završi za sve njih, Hari mora da donese tešku odluku koja će na ispit staviti njegovu lojalnost i prioritete u životu. Film je rađen u maniru klasičnih vesterna, sa svim elementima vestern mitologije.

Cena: 7.99 KM

Nema povlačenja
Nema povlačenja

Detaljnije 

(The Story of Han Dynasty II - No Retreat)

Ražija: Wai Han Tao

Uloge: Jacklyn Wu Chien Lien Kristy Yeung Kung Yu Hu Jun Xiao Rong Sheng

Žanr: Istorijska drama

Trajanje: 90 min.

Borbe za oslobodjenje od tiranije dinastije Kin se i dalje vode. Ujedinjene vojske Ksiang Jua i Liu Banga uspesno osvajaju nove teritorije. U borbi gine general Liang sto u njegovom necaku Ksiangu budi slepu zelju za osvetom koja ce mu dati snage za borbu protiv daleko nadmocnije vojske Kina. Ali konacan i krvav obracun tek sledi.

Cena: 7.99 KM

Nevolje
Nevolje

Detaljnije 

(Troubles)

Ražija: Christopher Morahan

Uloge: Sean Bean Duncan Bell Ian Charleson Andrew Connolly Mark Conrad

Žanr: Drama

Trajanje: 100 min.

1919. Major Brendon Arcer dolazi u Irsku da se ponovo sastane sa svojom verenicom Andjelom Spenser. Nazalost porodicna kuca hotel Mazestik je samo senka onoga sto je nekada bila kao i Andjela. Zbunjen silnim promenama Major obraca paznju na njenu zivahnu prijateljicu Saru Devlin strastvenu irsku nacionalistkinju. Oni se zaljubljuju ali ubrzo Major otkriva uznemiravajuce aspekte njihovog odnosa sto ce rezultirati nasiljem destrukcijom i ubistvom.

Cena: 7.99 KM

Ništa lično
Ništa lično

Detaljnije 

(Nothing Personal)

Režija: Urszula Antoniak

Uloge: Stephen Rea, Lotte Verbeek

Žanr: Drama

Trajanje: 85 min.

Godina proizvodnje: 2009./Irska, Holandija

Sama u svom praznom stanu, Ana posmatra prolaznike koji nervozno uzimaju njene lične stvari i delove pokućstva koje je ostavila na pločniku...

Cena: 7.99 KM

Njutn
Njutn

Detaljnije 

(Witness Genius – Newton: A tale of two Isaacs)

Režija: Don Mcbrearty

Uloge: Karl Pruner Tyrone Savage Kris Lemche Lisa Jakub Adrian Hough

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Isak Njutn (engl. ser Isaac Newton) rodjen je 4. januara 1643. u Engleskoj a preminuo 31. marta 1727. u Londonu. Bio je engleski fizicar matematicar astronom alhemicar i filozof prirode koji je danas za vecinu ljudi jedna od najvecih licnosti u istoriji nauke.

Cena: 7.99 KM

Nostalgija
Nostalgija

Detaljnije 

(Ностальгия)

Režija: Andrei Tarkovsky

Uloge: Oleg Yankovskiy, Erland Josephson, Domiziana Giordano

Žanr: Drama

Trajanje: 125 min.

Ruski pesnik Gorčakov, praćen prevodiocem Eugeniom, putuje Italijom istražujući život jednog ruskog kompozitora iz osamnaestog veka....

Cena: 7.99 KM

Obećana zemlja
Obećana zemlja

Detaljnije 

(She came to the valley)

Režija: Albert Band

Uloge: Ronee Blakley Dean Stockwell Scott Glenn Freddy Fender

Žanr: Vestern

Trajanje: 90 min. Roni Blekli pevačica i glumica koja je imala nominaciju za Oskara u ovom vesternu glumi Vili čvrstu ženu pionira koja se naseljava blizu granice Teksasa i Meksika u vreme Meksičke revolucije. Ona njen muž i njihove dve ćerke bivaju uvučeni u napetu političku bitku između Panča Vile i meksičkih vojnika koji se maskiraju u odmetnike i napadaju pogranična naselja. Film je rađen prema romanu Klea Lavsona i opisuje istinite događaje.

Cena: 7.99 KM

Opasna puška
Opasna puška

Detaljnije 

(The Gatling gun)

Režija: Robert Gordon

Uloge: Robert Fuller Guy Stockwell John Carradine Barbara Luna Woody Strode Pat Buttram

Žanr: Vestern

Trajanje: 90 min. Ovo je priča o pojavi Gatlingove puške 1870. godine i njegovom uticaju na dešavanja na divljem zapadu.Divlja i obesna četa vojnika dobija zadatak da novo oružje prebaci do utvrđenja u pustinji. Put ih vodi kroz zemlju Apača a nevolje počinju kad Indijanci požele da se domognu tog moćnog oružja da bi zaštitili svoju zemlju od uljeza.

Cena: 7.99 KM

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 KM
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.