DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Pomahnitali voz
Pomahnitali voz

Detaljnije 

(Runaway train)

Režija: Andrei Konchalovsky

Uloge: Jon Voight Eric Roberts Rebecca Demornay

Žanr: Triler/Akcioni

Trajanje: 107 min.

Mani je "gazda" robijaša u maksimalno čuvanom zatvoru na Aljasci, ali se zamerio Renkenu, beskrupuloznom administratoru zatvora koji sada želi da ga ubije. Mani beži uz pomoć mladog zatvorenika Baka. Dva begunca stižu do železničkog depoa i uspevaju da se ukrcaju na teretni voz. Na njihovu nesreću, mašinovođa umire i voz bez ostaje bez ikakve kontrole. I tako, Mani i Bak su bežeći iz zatvora dospeli u pomahnitali voz koji istovremeno može biti i njihova sloboda ali i smrt.

Cena: 7.99 KM

Ponosni pobunjenik
Ponosni pobunjenik

Detaljnije 

(The proud rebel)

Režija: Michael Curtiz

Uloge: Alan Ladd Olivia De Havilland Dean Jagger David Ladd Cecil Kellaway James Westerfield

Žanr: Vestern

Trajanje: 102 min. Džon čendler je vojni veteran iz Građanskog rata. Živi u malom gradu sa sinom koji je usled šoka doživljenog za vreme rata ostao nem i od tada ni reč nije progovorio. Džon luta svuda u potrazi za doktorom koji bi mogao da pomogne njegovom sinu. Usput on radi na farmi lepe Linet Mur da bi joj pomogao da otplati dug bogatom lokalnom stočaru. Džon se zaljubljuje u nju i zaklinje da će joj zaštiti imanje od pohlepnih razbojnika. U jeku borbi njegovom sinu će se povratiti glas.

Cena: 7.99 KM

Pororodične tajne
Pororodične tajne

Detaljnije 

(Family Secrets)

Ražija: Sally Champlin

Uloge: Angela Jones Tim Redwine Pamela Bellwood

Žanr: Drama

Trajanje: 90 min.

Godina je 1910. i bogata i uticajna porodica Marli se polako raspada. Otac porodice Daglas Marli strog i povucen i njegova zena Linda emocionalno poremecena nisu u stanju da se izbore sa briljantnim ali duboko uznemirenim sinom Brajanom. Brajan provodi dane skrivajuci se po ogromnom dvorcu Marlijevih okruzen svojim igrackama u svom svetu maSte i sa joS zivim uspomenama na preminulu baku - jedinom osobom sa kojom je ikad mogao da komunicira. Njegov karakter cudaka je razjurio sve osobe unajmljene da vode brigu o njemu i decak je postepeno poceo da gubi vezu sa realnim svetom. Iznerviran sa njegovim cudnim ponaSanjem i neposluSnoScu otac namerava da ga poSalje u vojnu Skolu ali pod nagovorom zene cini poslednji napor i unajmljuje lepu i mladu udovicu Meri Drejk koja bi trebala da postane Brajanov tutor.

Cena: 7.99 KM

Posao vredan ubistva
Posao vredan ubistva

Detaljnije 

(Job to Kill for)

Ražija: Bill Corcoran

Uloge: Sean Young Georgia Craig Ari Cohen

Žanr: Triler

Trajanje: 95 min.

Dzenifer Kemplen vrhunski strucnjak za marketing zapoSljava se u jednoj od najjacih agencija i za svoju asistentkinju uzima Stejsi devojku koja je impresionirala svojim stavom prema poslu. Medjutim posle izvesnog vremena Dzenifer na vrlo neprijatan nacin dolazi do zakljucka da je Stejsi mozda i previSe posvecena poslu. Ona ne preza da do uspeha u poslu dodje ucenom pa cak i ubistvom.

Cena: 7.99 KM

Poslednji beg sa Balkana
Poslednji beg sa Balkana

Detaljnije 

(The Last Bey of Balkan)

Režija: Michel Favart

Uloge: Arnaud Binard Mélisandre Meertens Maria Kavardjikova Candela Fernández

Trajanje: 180 min.

Žanr: Istorijska drama Film prati avanturisticki zivot turskog decaka Zulfikara sina poslednjeg balkanskog Bega. Prica prati dogadjaje od zadnje decenije devetnaestog veka pa do pedesetih godina dvadesetog veka na turbulentnoj teritoriji Balkana. Radnja pocinje sa krahom Otomanske imperije i zavrsava se u Titovo vreme kroz cetiri zemlje tri rata promenu tri politicke strukture i zivot tri zene.

Cena: 7.99 KM

Poslednji beg sa Balkana 2
Poslednji beg sa Balkana 2

Detaljnije 

(The last bey of the balkans)

Režija: Michel Favart

Uloge: Arnaud Binard Tasos Nousias Bogumil Atanasov Michael Cohen

Trajanje: 4 x 90 min. Žanr:. Istorijska drama Vise od pola veka balkanske istorije je dramatizovano u 4 epizode ukupnog trajanja 360 min.

. Mini serija prati avanturisticki zivot turskog decaka Zulfikara sina poslednjeg balkanskog pase. Prica prati dogadjaje od zadnje decenije devetnaestog veka pa do pedesetih godina dvadesetog veka na turbulentnoj teritoriji Balkana. Radnja pocinje sa krahom Otomanske imperije i zavrsava se u Titovo vreme kroz cetiri zemlje tri rata promenu tri politicke strukture i zivot tri zene.

Cena: 7.99 KM

Potera za pravdom
Potera za pravdom

Detaljnije 

(Hunt for Justice)

Režija: Charles Biname

Uloge: Wendy Crewson, William Hurt, John Corbett

Trajanje: 100 minuta

Žanr:Drama

Priča o Luiz Arbur, glavnoj tužiteljki Haškog Tribunala za zločine na teritoriji bivše Jugoslavije, kontroverznom i osporavanom sudu.

Cena: 7.99 KM

Povratak kralja
Povratak kralja

Detaljnije 

(The Rebirth Of A King)

Režija:

Uloge: Chen Baoguo You Yong Bao Guozan

Žanr: Istorijska drama

Trajanje: 100 min.U zarobljeniStvu Goudjian priprema svoj plan osvete. Deset godina spava na krevetu od ogrevnog drveta i svako jutro mora da popije caSu gorke zuci. U medjuvremenu Goudjianov asistent Fanli Salje prelepu Si Si kod Fucaija koji se zaljubljuje u nju i ne shvata da je ona ubaceni Spijun koji Salje poruke upozorenja Goudjianu uvek kada mu se sprema opasnost.I konacno nakon mnogo godina zarobljeniStva Goudjian uspeva da se izbavi i obnovi svoje kraljevstvo i porazi Fucaija.

Cena: 7.99 KM

Povratak kralja 2
Povratak kralja 2

Detaljnije 

(The Rebirth Of A King)

Ražija:

Uloge: Chen Baoguo You Yong Bao Guozan

Žanr: Istorijska drama

Trajanje: 100 min.

U zarobljeniStvu Goudjian priprema svoj plan osvete. Deset godina spava na krevetu od ogrevnog drveta i svako jutro mora da popije caSu gorke zuci. U medjuvremenu Goudjianov asistent Fanli Salje prelepu Si Si kod Fucaija koji se zaljubljuje u nju i ne shvata da je ona ubaceni Spijun koji Salje poruke upozorenja Goudjianu uvek kada mu se sprema opasnost. I konacno nakon mnogo godina zarobljeniStva Goudjian uspeva da se izbavi i obnovi svoje kraljevstvo i porazi Fucaija.

Cena: 7.99 KM

Priča o Leni Bejker
Priča o Leni Bejker

Detaljnije 

The Lena Baker Story

Režija: Ralph Wilcox

Uloge: Ichina Arnold Dwayne Boyd Chris Burns Kenny Cook Peter Coyote Jasmine Farmer Tom Huff Randy Mcdowell Ron Prather Michael Rooker Ron Clinton Smith

Žanr: Drama

Trajanje: 106 min.

Hronika koja prati istinite događaje vezane za život Lene Bejker, prve žene afro američkog porekla koja je pogubljena 1945. na električnoj stolici u Džordžiji za ubistvo svog gazde koji je prisiljavao na seksualno ropstvo. U farsi od suđenja koje je trajalo jedva šest sati, bela porota je jednoglasno proglasila krivom. Posthumno je rehabilitovana 2005.

Cena: 7.99 KM

« Prethodna | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 KM
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.