DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

39 stepenika
39 stepenika

Detaljnije 

(The 39 Steps)

Režija: Alfred Hitchcock

Uloge: Robert Donat, Madeleine Carroll, Lucie Mannheim, Godfrey Tearle, Peggy Ashcroft, John Laurie

Žanr: Triler

Trajanje: 95 min.

Priča prati kanadskog rančera koji je upleten u tajnu zaveru engleske vojske...

Cena: 7.99 KM

Ajami
Ajami

Detaljnije 

(Ajami)

Režija: Scandar Copti, Yaron Shani

Uloge: Fouad Habash, Nisrine Rihan, Elias Saba

Žanr: Drama

Trajanje: 124 min.

Godina proizvodnje: 2009./Izrael

Ažami je verski mešovita zajednica Muslimana, Arapa i Hrišćana na obodima Tel Aviva. Film prati pet nezavisnih, ali ipak povezanih priča o svakodnevnom životu u ovom naselju. Reditelji debitanti su u filmu koristili uglavnom neprofesionalce, snimanje je ponekad rađeno i bez scenarija, kao čista improvizacija, i to je ono što filmu daje neverovatan utisak realnosti...

Cena: 7.99 KM

Ajnštajn
Ajnštajn

Detaljnije 

(Witness Genius – Einstein): Light to the power of 2

Režija: David Devine

Uloge: Albert Einstein Lannie Willis Clifton Willis Perla Williis Editor Gordon Mcclellan

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada)Albert Ajnstajn (Nemcki:Albert Einstein) bio je teorijski fizicar jedan od najvecih umova i najznacajnijih licnosti u istoriji sveta. Rodjen je u Ulmu Nemacka 14. marta 1879 a preminuo je u Prinstonu Nju Dzersi SAD 18. aprila 1955.

Cena: 7.99 KM

Akira Kurosawa - DVD BOX SET
Akira Kurosawa - DVD BOX SET

Detaljnije 

DVD box set sadrži 5 filmova:

- Pijani anđeo
- Skandal
- Pas lutalica
- Krvavi presto
- Telesna straža

Cena: 24.99 KM

Ana Karenjina
Ana Karenjina

Detaljnije 

(Anna Karenina)

Režija: Julien Duvivier

Uloge: Vivian Leigh Kieron Moore Ralph Richardson Hugh Dempster

Trajanje: 111 min.

Žanr: Drama Ekranizacija Tolstojeve tragicne ljubavne price sa Vivijen Li (Vivien Leigh) u ulozi udate Ruskinje ludo zaljubljene u jednog oficira. Prica o ovoj nedozvoljenoj ljubavi slikovito je prikazana kroz sjajnu glumu Vivijen Li koja ovaj film nosi na svojim plecima.

Cena: 7.99 KM

Anđeo uništenja
Anđeo uništenja

Detaljnije 

(El ángel exterminador)

Režija: Luis Buñuel

Uloge: Silvia Pinal, Enrique Rambal, Claudio Brook, José Baviera, Augusto Benedico

Žanr: Drama

Trajanje: 90 min.

Posle bogate večere, gosti su ustanovili da ne mogu da napuste sobu ... i u toku sledećih nekoliko dana, sve maske padaju, otkrivajući sav egoizam, sebičnost i trulež...

Cena: 7.99 KM

Đani i žene
Đani i žene

Detaljnije 

(Gianni e le donne)

Režija: Gianni Di Gregorio

Uloge: Gianni Di Gregorio Valeria De Franciscis Alfonso Santagata Elisabetta Piccolomini Valeria Cavalli

Žanr: Komedija

Trajanje: 86 min.

Film u tradiciji klasičnih italijanskih komedija. Posle velikog uspeha svog prvog filma “Pranzo di ferragosto” koga je snimio u pedesetdevetoj godini, Di Gregorio u ovom filmu nastavlja svoju autobiografsku priču o odrastanju, za sve uzraste.

Cena: 7.99 KM

Šangajsko iznenađenje
Šangajsko iznenađenje

Detaljnije 

(Shanghai surprise)

Režija: Jim Goddard

Uloge: Sean Penn, Madonna, Paul Freeman

Trajanje: 97 minuta

Žanr: Avanturistički

Godina proizvodnje: 1986

Glendon Vesi je lovac na blago koji traži put ka brzom bogatstvu u Kini. Glorija Tetlok je misionarka u potrazi za lekom od opijuma za njene pacijente. Sudbina ih udružuje u haotičnoj, egzotičnoj i romantičnoj poteri za ukradenim draguljima zbog koje su im životi konstantno ugroženi. Ali oni su u stanju da se odupru i najvećim lopovima i švercerima u Šangaju.

Cena: 7.99 KM

Štraus (biografski)
Štraus (biografski)

Detaljnije 

(Witness Genius)

Režija: Kit Hood

Uloge: Michael Riley Derek Senft Kate Trotter Jill Frappier Peter James Haworth Julian Richings Hamish Mcewan Glen Peloso

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Život i delo nekih od najvećih svetskih genija, viđeni očima dece. Višestruko nagrađivana serija rađena za HBO USA, snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnštajna ili Da Vinčija, priče nas vode kroz vekove, i svaka odslikava socijalne uslove i naučna i umetnička dostignuća vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su živeli Edison, Ajnštajn, Leonardo Da Vinči, Marija Kiri, Bah, Betoven, Goya, i mnogi drugi naučnici i umetnici, sa opšteprihvaćenim statusom genija u domenu svog stvaralaštva. Višestruko nagrađivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada)

Johan Štraus (nem. Strauss Johann 25. oktobar 1825-3. jun 1899 Beč), je čuveni austrijski kompozitor, dirigent i violinista. Sin Johana Štrausa (starijeg), bio je proslavljeni "kralj valcera". Komponovao je 168 valcera, 117 polki i niz četvorki, marševa, mazurki, galopa i 16 opereta. Klasični bečki valcer umetnički je usavršio i podigao ga na nivo koncertne orkestarske muzike. Svojom raspevanom i prijemčivom melodikom njegovi su valceri osvojili svet i ostali popularni više od jednog veka, a naročito "Na lepom plavom Dunavu", "Priče iz Bečke šume", "Bečka krv", "Jutarnje novine", "Prolećni zvuci", "Carski valcer", "Picikato-polka", "Trič-trač polka".

Cena: 7.99 KM

Žene sa šestog sprata
Žene sa šestog sprata

Detaljnije 

(Les femmes du 6ème étage)

Režija: Phillippe Le Guay

Uloge: Fabrice Luchini, Sandrine Kimberlain, Carmen Maura, Natalia Verbeke

Žanr: Drama/Komedija

Trajanje: 104 min.

Godina proizvodnje: 2011./Francuska

Pariz, rane šezdesete. Žan-Luj je ozbiljan ali napet berzanski broker, oženjen Suzanom, krutom ženom svesnom svoje klase, i otac dvojice arogantnih tinejdžera. On živi stabilnim ali dosadnim životom. Sve dok mu spletom čudnih okolnosti, Mari, šarmantna nova kućna pomoćnica ne otkrije jedan novi svet – odeljak za poslugu na šestom spratu zgrade u kojoj Žan–Luj i živi i čiji je vlasnik.

Cena: 7.99 KM

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 KM
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.