DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout
Elenina sudbina 1 – Tatjana
Elenina sudbina 1 – Tatjana
(Elenas Destiny)

Režija: Nina Companez

Uloge: Anouk Grinberg Natacha Régnier Anne Brochet Valentine Varela Bruno Todeschini Sava Lolov Grégory Fitoussi Mathias Mlekuz Alain Sachs Arnaud Giovaninetti Nicolas Sotnikoff Serge Kribus Jean-Claude

Žanr: autobiografska drama

Trajanje: 101 min.

Autobiografska trilogija epskih razmera u kojoj spisateljka Nina Companez, rođena 1937. u Francuskoj, prati dramatičnu odiseju svoje porodice kroz tri generacije.

Razmeđa vekova, 1900. godina u Rusiji. Grigorij Schneider je vlasnik čuvene modne kuće. Ali pod vladom Cara Nikolaja II, ruski Jevreji su izloženi pritisku i restriktivnim zakonima. Da bi ostali u Moskvi, porodica mora da primi pravoslavnu veru. Romantična i sanjalica, Fania pokušava da izbegne pažnji anti-semitski raspoloženog kozaka Vasileva. Nasuprot njoj, Tatiana je intelektualni tip, čija jedina pasija su pravda i razvoj zemlje. 1905. godine revolucija donosi nasilje i haos. Fania beži sa Vasolevim za koga se udala. Tatiana se verila sa Leonidom Sternom, bogatim Jevrejskim industrijalcem. Ali Prvi Svetski Rat i boljševička revolucija donose još veći haois i bezakonje. Tatiana i Leonid beže u Nemačku sa njihove dve ćerke, Sofijom i Natalijom.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 7.99 KM

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 KM
> Naplatiti

Preporučujemo.


Cena: 0.00 KM

Otvori vrata pravom

Cena: 7.99 KM

 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.