Home Aktuelno Aktuelno Film klub
Film klub
petak, 11 decembar 2015 10:39

FILM KLUB se emituje u okviru OPEN TV IPTV platforme Telekoma Srbije kao ekskluzivni TV kanal na poziciji 200 i dostupan je pretplatnicima i kao Mobile sadržaj koji mogu da prate i na svojim tablet uređajima i mobilnim telefonima.

Kanal je usko specijalizovan i njegov sadržaj čine isključivo igrani i dokumentarni filmovi snimljeni na prostorima bivše Jugoslavije, kao i propratni sadržaj sa tematikom direktno povezanom sa filmom.

Kanal se emituje 24 sata dnevno sa standardizovanim žanrovskim sadržajima koji se prikazuju u istim terminiuma, tako da gledaoci vrlo brzo mogu da steknu naviku da prate one termine i sadržaje koji su im najdraži.

S obzirom da FILM KLUB poseduje najveći katalog igranih filmova snimljenih na teritorijama bivše Jugoslavije, sadržina kanala neće biti razvodnjavana programima koji nemaju veze sa temom kanala, tako da se FILM KLUB može smatrati koncentratom filmskog stvaralaštva na ovim prostorima. Oko 300 filmova iz naše filmske baze ćete ekskluzivno moći da gledate samo na FILM KLUBU, između ostalog i kompletne kataloge Avala filma, Zeta filma, Inex filma, Terra filma, Filma danas, kao i nekih manjih producentskih kuća.
filmklub.rs


film klub

 
Baner